نکات مهم در استفاده از لنزتماسی
نکات مهم در استفاده از لنزتماسی
نکات مهم در استفاده از لنزتماسی
تارالنز
تخصصی ترین مجموعه لنز تماسی در ایران
نکات مهم در خصوص استفاده از لنز تماسی
چگونه لنزمان را پشت و رو در چشم نگذاریم؟
برای اینکه مطمئن شوید لنزتان را پشت و رو در چشم نمی گذارید آ ن را روی انگشت در مقابل چشمانتان قرار دهید. اگر لنز شکل U داشته باشد پشت و رو نیست اما اگر لب ههای U به خارج کشیده شده باشد لنزتان پشت و رو است.
مراقبتهای لنز نرم: در هنگام استفاده از لنز نرم دانستن مراقبتهای آن بسیار مهم است چون عدم مراقبت کافی سبب عفونت می شود که حتی ممکن است به کوری منجر شود. امروزه استفاده از محلو لهای چند منظوره و لنزهای قابل تعویض روزانه کار مراقبت را آسان کرده است. قبل از تغییر روش مراقبت از لنز با چشم پزشکتان مشورت کنید.
مراحل تمیز کردن لنز نرم
۱) دستهایتان را کاملا بشویید تا کثیفی و جرمهای آلوده را به چشمانتان وارد نکنید. دستهایتان را با حول های خشک کنید که پرز نداشته باشد.
۲) ابتدا لنز یک چشم را خارج کرده و سپس با محلول مخصوص تمیز کنید تا مواد آرایشی شسته شود. بعضی محلولها نیاز به ساییدن لنز دارند ولی بعضی دیگر فقط با ریختن محلول روی لنز تمام رسوبات راپاک می کنند.
۳) دوباره لنز را بشویید.
۴) لنز را در جا لنزی تمیز بگذارید و آن را با محلول مناسب و محلول ضدعفونی کننده پر کنید.
۵) تمام این مراحل را برای لنز چشم دیگر هم انجام دهید.
۳ نکته مراقبتی
۱) بسته به نوع لنزی که استفاده می کنید و میزان پروتئینی که روی لنز شما رسوب می کند پزشک ممکن است محلو لهایی را برای از بین بردن پروتئینها پیشنهاد کند. هرچه عمر لنز بیشتر باشد نیاز به این محلو لها بیشتر می شود ولی لنزهای قابل تعویض معمولاً نیاز به این محلو لها پیدا نمی کنند.
۲) برای از بین بردن خشکی و تحریک چشمها از قطرههای چشمی لنز تماسی استفاده کنید.
۳) اگر نسبت به مواد شیمیایی موجود در محلو لهای لنز تماسی آلرژی پیدا کردید، بهتر است از محلو لهای بدون نگهدارنده استفاده کنید.
اگر با لنز خود احساس راحتی نمی کنید، چه کنید؟
خیلی از افراد با لنز احساس راحتی نمی کنند. ا گر چشم شما قرمز، دردناک یا متورم ا ست یا ترشحات دارد سریعاً لنزتان را بردارید و دیگر از آن استفاده
نکنید و به پزشک مراجعه نمایید. بسیار مهم است که چشم و لنز تماسی با هم درست کار کنند یعنی لنزی که خوب جای گرفته باشد در یک محیط سالم، درست عمل می کند. مسایلی مانند آلرژی و بیماریهایی مثل شوگرن، مشکلات تیرویید یا تغییرات هورمونی هنگام یائسگی موجب بروز مشکلات چشمی مانند سوزش چشم می شوند.
احساس ناراحتي بيماران از لنز تماسي می تواند ناشي از درست پاك نكردن لنز يا درست ضدعفوني نكردن آن باشد. همچنين نوع محلول هم مهم است چون بعضي از محلو لها لنز شما را به خوبي تميز نخواهند كرد و باعث تغيير كيفيت آن هم می شوند پس حتماً در تغيير محلول لنز با پزشك مشورت كنيد. محلو لهايي كه حاوي نگهدارنده هستند ممكن است حساسيت نسبت به نگهدارنده به مرور پيدا شود. اگر شما در محيط آلوده كار می كنيد، مواد زايد به راحتي بين لنز و چشم قرار می گيرد و باعث ناراحتي می شود. سيگار كشيدن نیز احتمال خشكي چشم را زياد می کند و استفاده زياد از كامپيوتر به خاطر كم پلك زدن، موجب احساس خشكي چشم می شود.توصیه می شود در صورت وجود هر نوع ناراحتي به چشم پزشك مراجعه كنيد تا علت دقیق آن مشخص شود.
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر